Zraszacz 501-U z dyszą nr 1.8 (zielona)
Zraszacz 501-U z dyszą nr 1.8 (zielona)
Zraszacz 501-U z dyszą nr 1.8 (zielona)
Zraszacz 501-U z dyszą nr 1.8 (zielona)

Zraszacz 501-U z dyszą nr 1.8 (zielona)

560897
31,38 zł

(31,38 zł szt.)

Brutto

Zraszacz 501-U z dyszą 1.8 (zielona) firmy NaanDanJain

- zraszacz pełnozakresowy/pełno-obrotowy - stały sektor zraszania 360°

- Zraszacze przeznaczone do nawadniania szkółek, szklarni, tuneli foliowych oraz upraw warzywnych

- ciśnienie robocze: od 1,5 do 3,5 bar

  • Rozstawa max. do 8 m
  • Promień zraszania od 6,0 do 7,0 m
  • Stały zakres sektora zraszania: 360°
  • Przyłącze dolne - gwint wewnętrzny F 1/2″
  • Wymiary: 45 mm (szer.) x 97 mm (wys.)

cena obejmuje sam zraszacz 501-U z dyszą nr 1.8 - zestaw przyłączeniowy należy zamówić oddzielnie

Zraszacz 501-U z dyszą 1.8 (zielona)

- firmy NaanDanJain

- cena obejmuje sam zraszacz 501-U z dyszą nr 1.8 - zestaw przyłączeniowy należy zamówić oddzielnie

- promień zraszania od 6,0 do 7,0 m

- zraszacz pełnozakresowy/pełno-obrotowy - stały sektor zraszania 360°

- zraszacze przeznaczone do nawadniania szkółek, szklarni, tuneli i warzywniaków

- przyłącze dolne - gwint wewnętrzny F 1/2″



ZASTOSOWANIE


Zraszacz 501-U pełno-obrotowy ( 360° ) o drobnych kroplach zraszania (drobnokroplisty strumień zraszania zapobiega powstawaniu rozlewisk). Zraszacze można zamocować na specjalnych stojakach Irristand 50.

Zraszacz 501-U często stosuje się do nawadniania hodowli ślimaków



DANE TECHNICZNE

  • Promień zraszania: 6,0 do 7,0 m
  • Rozstawa max. do 8 m
  • Zakres sektora zraszania: 360°
  • Przepływ: 0,15 do 0,23 m3/h
  • Przyłącze dolne - gwint wewnętrzny F 1/2″
  • Zakres ciśnień: 1,5 do 3,5 bar

WYMIARY

  • Wysokość: 9,7 cm
  • Maksymalna szerokość: 4,5 cm

Tabela doboru dysz:

tabela doboru dysz do zraszaczy 501-U

Nowy produkt
2022-01-18

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.